<  terug

Over Johan

Grote kracht en initiator van Geertsen Consultancy is Lies Geertsen. Zij begon in 1986 met haar bedrijf in Bussum en later in Amsterdam. Ik ben Johan Oostindie en ondersteun Lies vanaf 1993, naast mijn werk in het voortgezet onderwijs Mavo/Havo/ Vwo/Gymnasium als docent Nederlands en Engels.

Ik ging mij -naast het lesgeven- meer toeleggen op de begeleiding van zorg- en achterstandsleerlingen. Daartoe rondde ik in 1996 de 2-jarige opleiding tot Remedial Teacher-docent af aan de VU in Amsterdam, coördineerde het dyslexiebeleid en begeleidde leerlingen met lees- en spellingsproblemen. Daarnaast volgde ik cursussen om PDD-NOS en autistische leerlingen beter te kunnen begeleiden.

 

In 1999 nam ik deel aan de NLP-opleiding Practitioner uitgevoerd door SON-opleidingen naar de richtlijnen van International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP). In 2000 voltooide ik de Masterpractitioneropleiding NLP (duur 1 jaar) verzorgd door het Instituut voor Eclectische Psychologie (IEP) te Nijmegen.

 

Lies en ik deden samen verschillende workshops en trainingen, waaronder:

 

  • de workshops familieopstellingen door Gunthard Weber en Marianne Franke Grisksch, familieopstellingen voor paren door Bert Hellinger en een workshop door Heidi Baitinger tussen 2000 en 2003;
  • de 7-daagse retraite: “mindfulness-based cognitive therapy” (MBCT) in Devon, England by John Peacock, associate director of the Oxford Mindfulness Centre and teacher of MBCT at Oxford University and Christina Feldman, co-founder of Gaia House in England in 2009;
  • de 2-daagse “Hold me tight”-training voor therapeuten van Stichting EFT door Karin Wagenaar en Jaap Zoetmulder in 2013.

 

In 2015 maakte ik definitief de overstap naar Geertsen Consultancy om met Lies samen te werken, ons verder te scholen en klanten te begeleiden. Mijn expertise bestaat uit werken met jongeren met leer- en studieproblemen en jongeren met ADHD of PDD-NOS en het begeleiden van hun ouders. Ik faciliteer en begeleid tijdens workshops, doe onderzoek onder klanten en evalueer met hen onze therapie en workshops.

 

In 2016 en 2018 volgde ik met Lies de workshop “A Couple of Individuals, Couple Therapy Revisited” door Bob en Rita Resnick over de fascinerende, theoretische aspecten van hun Gestaltherapie met echtparen. Verder ook de workshop “Werken met de Diversiteit kaarten” van Marten Bos in Amsterdam en “liefde in verhouding; verhoudingen nieuw perspectief op trouw en ontrouw” van Esther Perel in Antwerpen door organisatie school voor relatietherapie.

 

Mijn hobby's zijn hardlopen, fitnessen, reizen, wandelen, tuinieren, leren en de in 1955 gelanceerde revolutionaire Franse auto met hydropneumatische vering: de Citroen DS.

 

 

 

Geertsen Consultancy - Johan Oostindie
Geertsen Consultancy - Hilversum & Hoogeveen
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan

Geertsen Consultancy

Hobbemalaan 1

1213EZ Hilversum

 

Brinkstraat 30 (recent 2e adres)

7901LA Hoogeveen

 

Telefoon:

035-6281702

 

E-mail: l.geertsen@geertsenconsultancy.nl

info@geertsenconsultancy.nl

j.oostindie@geertsenconsultancy.nl