<  terug

Over Lies

Ik ben Lies Geertsen. Al 35 jaar werk ik als therapeut en trainer. Ik woon en werk met mijn partner in Hilversum. Ik ben geboren in Nijmegen en ik ben moeder van een dochter en een zoon en oma van 7 kleinkinderen.

 

Toen ik 6 jaar was werd mijn vader ernstig ziek en ik vroeg aan mijn moeder: "Waarom komt er alleen een dokter voor papa en niet één voor ons allemaal, want wij zijn toch ook ziek omdat papa zo ziek is?" Meer dan een halve eeuw later ben ik nog steeds geboeid door: contact maken en verbonden zijn met jezelf en anderen.

 

Door de manier waarop mijn ouders en mijn oma met mij omgingen was ik al heel vroeg bezig met de ragfijne verbindingen tussen mensen, met de voortdurende beweging van die verbindingen en het zoeken naar evenwicht. Ik werd pedagoog, therapeut, opleider/trainer in het HBO in Amsterdam, organisatieadviseur en supervisor. Ik heb inmiddels veel levenservaring en kennis opgedaan, maar ik ben zeker geen alleswetende specialist. Ik breng mezelf in, in het contact met jou als mijn cliënt, met ook mijn gedachten en gevoelens en- als dat behulpzaam is- met mijn vragen en twijfel.

 

In mijn cv staat gedetailleerde informatie over mijn opleidingen en werkervaring.

 

Ik ben geregistreerd als:

 

 

 

Geertsen Consultancy - Lies Geertsen
Geertsen Consultancy - Hilversum & Hoogeveen
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan
Geertsen Consultancy Slogan

Geertsen Consultancy

Hobbemalaan 1

1213EZ Hilversum

 

Brinkstraat 30 (recent 2e adres)

7901LA Hoogeveen

 

Telefoon:

035-6281702

 

E-mail: l.geertsen@geertsenconsultancy.nl

info@geertsenconsultancy.nl

j.oostindie@geertsenconsultancy.nl